Pudra de piatra de ALAUN

Pudra de piatra de ALAUN
Pret: 32.00 Lei
TVA (24%) inclus
Pudra de piatra de ALAUN

Obtinut din Pottasium Alum, 100% pur si natural si fara consecinte nefaste asupra sanatatii, cu proprietati astringente, antibacteriene, hemostatice, calmante si purifiante, poate fi folosit ca deodorant uscat pentru corp si picioare, dupa ras pentru a calma pielea, a inchide micile taieturi si a opri sangerarea.Uscat poate fi combinat cu pudra de iris sau clorofila, uleiuri esentiale cu proprietati antiseptice si parfumante.Pudra fiind solubila in apa poate fi combinata cu ape florale, gel de aloe vera, glicerina vegetala si completat cu uleiuri esentiale pentru a obtine lotiuni purifiante, antiseptice pentru pielea cu probleme si deodorante lichide naturale.

Sub forma uscata, se tamponeaza zona in prealabil umezita 

 

 

200 gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.

Compania noastra garanteaza utilizatorului accesul strict in interes personal pe acest site, ceea ce nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.

COS DE CUMPARATURI
Cosul este GOL
Arta de a trai"HAMMAM"